Putin cam mult de lucru,dar la sfarsit...yummy
Ceapa se curata ,se taie fin si se caleste usor in ulei.Morcovul se curata,se spala,se da pe razatoarea mare si apoi se pune peste ceapa impreuna cu doua linguri de apa si se caleste in continuare cateva minute.Se adauga sucul de rosii si se fierbe fara capac pana scade zeama si devine un sos gros.Apoi se ia de pe foc si se adauga ciupercile taiate marunt,ardeiul kapia,caperele,sare,piper si busuioc dupa gust.Se amesteca bine si se lasa deoparte sa se raceasca.
Tagliatellele se fierb dupa indicatiile de pa ambalaj.Se scurg de apa si se amesteca cu putin ulei.
Se iau cate doua felii de sunca presata(sau daca aveti felii mai mari si mai bine)se intind pe o farfurie,putin suprapuse si se pun urmatoarele : tagliatelle,o lingurita sos cu rosii,cateva fire cascaval ras si se ruleaza.Se pun in tava unsa cu unt sau ulei.
Deasupra rulourilor se pune sosul alb facut din unt,faina,nucsoara si lapte.Iar la sfarsit cascaval ras.
Se da la cuptor,la foc mic pana cand se rumeneste deasupra.