Omleta cu bacon,marar,frunze de ceapa verde si cascaval

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 18 Mai 2013 | 4301 vizualizari

 

Un mic dejun satios pentru oameni fometosi....

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 100 g bacon cubulete
  • frunzele de la 3 cepe verzi
  • 4-5 fire de marar
  • 2-4 felii de cascaval
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu bacon,marar,frunze de ceapa verde si cascaval:

Frunzele de la ceapa le taiem marunt si impreuna cu baconul le calim cca 5-6 minute. Intr-un castron batem bine cele 3 oua cu sare si piper (dupa gust), adaugam baconul, ceapa si mararul tocat si omogenizam. In tigaia incinsa turnam compozitia, lasam sa se prajeasca pe o parte, intoarcem pe partea cealalta si deasupra punem cascavalul, lasam pana se topeste cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu bacon,marar,frunze de ceapa verde si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gratin de conopida