Cascaval pane

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 7 Oct 2013 | 5256 vizualizari

 

Cascaval pane mananca si mofturiciul meu,Matei.

 

INGREDIENTE

  • cascaval Delaco
  • 2 oua
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri pesmet
  • 250 ml.ulei de palmier
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane:

Intr-o tigaie punem la incins uleiul.

Ouale se bat intr-un castron.

Cascavalul taiat felii se da prin faina,ou,faina,ou si pesmet.

Se pun feliile de cascaval in uleiul incins.

Se prajesc pe ambele parti.

Cand sunt frumos rumenite se scot pe un servetel absorbant.

Se servesc alaturi de legume proaspete sau garnitura de cartofi.

 

TIPS-URI

1

Uleiul trebuie sa fie bine incins,dar sa nu fumege.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]