Cascaval pane

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 7 Oct 2013 | 5041 vizualizari

 

Cascaval pane mananca si mofturiciul meu,Matei.

 

INGREDIENTE

  • cascaval Delaco
  • 2 oua
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri pesmet
  • 250 ml.ulei de palmier
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane:

Intr-o tigaie punem la incins uleiul.

Ouale se bat intr-un castron.

Cascavalul taiat felii se da prin faina,ou,faina,ou si pesmet.

Se pun feliile de cascaval in uleiul incins.

Se prajesc pe ambele parti.

Cand sunt frumos rumenite se scot pe un servetel absorbant.

Se servesc alaturi de legume proaspete sau garnitura de cartofi.

 

TIPS-URI

1

Uleiul trebuie sa fie bine incins,dar sa nu fumege.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Traistute si pernute cu Miez de Lapte