Ochiuri in cuib de cartof

de Jullya in Aperitive / Garnituri, 7 Oct 2009 | 4949 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 400 gr cartofi
  • 30 ml ulei
  • 50 gr cascaval
  • 15 gr sare
  • 2 gr piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ochiuri in cuib de cartof:

1. Cartofii se curata, se spala, se sterg de apa si apoi se trec prin razatoarea cu gauri mari.

2. Cartofii rasi se condimenteaza cu sare si piper si se calesc in putin ulei, pana se inmoaie.

3. Intr-o tava unsa cu ulei se aseaza cartofii caliti, se da o forma rotunda de cuib, formandu-se in mijloc o adancitura.

4. In causul format se pune cate un ou crud, avand grija ca albusul sa nu depaseasca marginile cuibului,

5. Se pun in cuptor la 180-200 grade pentru 10-15 minute, apoi se scot, se rade putin cascaval deasupra si se lasa cateva minute la gratinat.

TIPS-URI

1

Pentru un gust mai bun, se pot adauga cateva bucatele de unt odata cu cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ochiuri in cuib de cartof" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Rocsi 1

26.02.2013, 10:38

La multi ani!

Bunica 1

26.02.2013, 13:00

La multi ani!

Bunica 1

26.02.2014, 05:21

La multi ani!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pancakes sarate cu ceapa si cartofi