Ochiuri de fazan cu miez de lapte

de Sim0na in Aperitive / Garnituri, 3 Iul 2012 | 5165 vizualizari

 

Desi nu-i o reteta in adevaratul sens al cuvantului, cu siguranta este un mic dejun delicios si satios!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua fazan
  • 3 bucati miez de lapte natur
  • 1 rosie
  • ulei ptr prajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ochiuri de fazan cu miez de lapte:

Am prajit ouale ochiuri (la mine au fost mai moi), punand deasupra fiecaruia cate o bucata de miez de lapte. Cu o lingura am pus tot timpul ulei fierbinte deasupra oualor, pana acestea au prins consistenta pe care am dorit-o.

Am servit alaturi de rosia taiata felii.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ochiuri de fazan cu miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (28)

Sim0na 1

04.07.2012, 22:53

Mihaela11_jo,

RuxyRux 1

05.07.2012, 18:53

Hmmmm de fazan...sau de fazanita? Cum or fi Simo? frumos decor ai pregatit

Sim0na 1

06.07.2012, 09:02

RuxyRux Sigur de fazanita

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Baghete cu sunca si cascaval