Mamaliga cu doua feluri de branza

de kamy in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2011 | 4887 vizualizari

 

Asta am mancat acuma seara,da nu mai am.

 

INGREDIENTE

  • cascaval afumat
  • branza mozzarella
  • unt
  • smantana
  • malai
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga cu doua feluri de branza:

Am facut mamaliga din 1 parte malai si 3 de apa.

Un castronel de portelan l-am uns cu unt,am pus un strat subtire de mamaliga,am ras cascaval din belsug,am pus iara un strat de mamaliga,mozzarela taiata felii,iara mamaliga si cascaval ras peste.

Am bagat castronul in cuptorul cu microunde 2 min dupa care am rasturnat pe o farfurie mamaliga.

Am pus deasupra o felie de mozzarella si smantana.

Pofta maxima!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga cu doua feluri de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mamaliga ca la tara