vroiam si ceva bun si rapid si gustos......................asa ca solutia s-a gasit rapid
sos pt carne:
Se pun cartofii la fiert 10-15 minute in coaja apoi se curata si se taie felii , nu foarte subtiri.
Se pregateste sosul pt carne,se zdrobeste usturoiul si se piseaza bine apoi se amesteca cu sare si ulei ,dupa care se pune mustarul , pasta de tomate si curry se amesteca bine apoi cu o pensula se ung bine bucatile de carne cu acest sos.
Se ia vasul roman se pune putin ulei apoi se pun bucatile de pulpe , aripi si cartofii taiati , se pune sosul bechamel (eu l-am cumparat)peste bucatile de carne si cartofi ,se taie feliute ardeiul rosu si se da vasul la cuptor pentru aproximativ 50 minute
Probabil veti zice de ce ai mai fiert cartofii?
Fiindca nu se inmoaie foarte bine, se intaresc putin daca sant pusi cruzi,asta e parerea mea,este tot o inventie de a mea,dar a fost grozava
Se servesc cu multa pofta!