Fursecuri cu nutella si fulgi de ciocolata delicioase, va invit cu drag, fac si-o cafea buna!
Din aceasta cantitate, obtinem o tava de fursecuri (tava de cuptor).
Untul rece, dar moale, se mixeaza cu zaharul timp de 3 minute, apoi cu vanilia si romul, adaugam si coaja de portocala, se adauga si oul si se omogenizeaza.
Faina se amesteca bine cu praful de copt si cel de sare, apoi se adauga in amestecul de unt, se mixeaza putin, se opreste mixerul, se adauga fulgii de ciocolata si se formeaza o bila de aluat care se infaineaza usor si se pune la rece timp de 30 de minute.
Se rup bucatele de aluat, se formeaza fursecurile in palma, se adauga putina nutella si se strang ca un saculet, apoi se da forma finala.
Fursecurile se asaza in tava si se coc la 180 de grade intre 14 si 20 de minute sau in functie de cuptor. Daca fursecurile pe care le faceti sunt mai mici, timpul de coacere se poate scurta.
Se scot din tava numai dupa ce s-au racit, altfel se rup usor.