Am facut dovleac copt si am constatat ca nu este din cel pe care il doream eu sa-l mananc copt si iata cum am transformat continutul in acesti minunati nuferi.
Dovleacul l-am copt inainte si a durat aproximativ 3-4 ore.Am desfacut pulpa de dovleac cu lingura intr-un castron si se zdrobeste bine cu lingura pana se face ca o pasta.Puteam pune stikblendarul dar am zis ca e cantitate mica.Se adauga mierea,sarea si nuca.Acum se ia alauatul de foietaj si se taie in 6 patrate cu aceste se acopera forma de briose punand in mijloc dovleacul.Se poate pune si grilaj asa cum am facut eu sau se pot lasa si simplu.Se dau la cuptor pana se rumenesc.Forma de briose se unge cu margarina inainte de a pune foietajul.Se dau la cuptorul preincalzit 20-25 minute la foc iute si apoi 5 minute la foc domol.Pofta buna.Eu nu le-am uns cu ou deoarece le-am facut de post