1. Punem la topit (la flacara mica) impreuna zaharul cu margarina,cacaoa si apa pana se topeste zaharul,amestecandu-se incontinuu cu o lingura de lemn.
2. Intre timp, ouale le separam, albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma bat.
3. La compozitia cu cacao adaugam galbenusurile pe rand,amestecandu-se energic, ca nu cumva acestea sa se coaguleze ( sa ne trezim cu omleta in prajitura : ).
4. Adaugam faina la amestecul de cacao, amestecam bine, apoi adaugam albusurile batute spuma si amestecam de jos in sus astfel sa iasa o compozitie uniforma dar spumoasa.
5. Adaugam nuca macinata si amestecam si praful de copt stins cu putin otet.
6. Turnam compozitia obtinuta intr-o tava tapetata cu hartie de copt, apoi dam prajitura la copt, la foc mic (175 grade), circa 50 de minute. Facem testul cu scobitoarea, pentru a vedea cand este gata prajitura!
Optional, acoperim prajitura cu glazura de ciocolata si bombonele decorative! (Putem servi negresa si simpla, pudrata cu zahar).