Azi va aduc in dar o reteta care are cred zeci de variante. E foarte buna, usor de facut si place tuturor. Eu va prezint azi o varianta dementiala. Am facut o tava, dar nu mai e nimic.
Topim ciocolata si untul intr-un vas, apoi lasam sa se raceasca putin. Ouale le mixam cu zaharul pana se spumeaza. Acum adaugam si ciocolata cu untul, topite anterior. Adaugam faina cernuta cu cacao si praful de copt. Mixam foarte bine totul. Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si o dam la cuptor timp de 25 de minute, la 180 grade. Facem proba scobitorii, iar daca iese putin umeda nu e nicio problema. Asa trebuie sa fie. Nu o lasam mai mult in cuptor pentru ca se usuca si rezultatul nu e cel asteptat. Prajitura e usor umeda si pufoasa. Iar gustul, nemaipomenit. Sper sa va placa reteta. Se face repede si dispare si mai repede! Pofta bucatarasi!
1
Nu lasati prajitura mai mult in cuptor ca se usuca, ea trebuie sa fie putin umeda, sa se topeasca in gura.