Negresa ( II ) cu dulceata de caise si fulgi de ciocolata

de Pushaa in Prajituri, 27 Iul 2014 | 8132 vizualizari

 

Ador aceasta prajitura in orice combinatie!

 

INGREDIENTE

  • 3 cani de faina
  • 300 gr dulceata de caise
  • 2 linguri cacao
  • 100 gr fulgi de ciocolata
  • 1 cana apa minerala
  • 1 cana zahar
  • 1/2 cana ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf de sare
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • esenta de rom
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa ( II ) cu dulceata de caise si fulgi de ciocolata:

Se amesteca faina cu praful de copt, sarea, zaharul, zahar vanilat, esenta de rom si cacao. Apoi adaugam dulceata uleiul si apa mineral. Amestecam bine. Daca mai e nevoie mai punem putina apa. La final adaugam ciocolata si turnam aluatul in tava in care am pus hartie de copt.

Dam la cuptor 30 minute.

Deasupra eu i-am pus un toping de dulceata de soc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa ( II ) cu dulceata de caise si fulgi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert brownies cu Nutella