Negresa de post cu seminte de rodie

de Valclaudia in Mancaruri de post, 24 Ian 2017 | 6636 vizualizari

 

desert de post

 

INGREDIENTE

  • 2 cani apa minerala
  • 150 ml ulei
  • 2-3 linguri cacao
  • 1/2 borcan pasta de macese
  • 1 cana zahar
  • 3 cani faina
  • 1 plic praf de copt
  • un praf de sare
  • 2 fiole esenta de rom
  • semintele de la 2 rodii
  • 2 linguri zahar pudra
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post cu seminte de rodie:

Preincalzim cuptorul la 180 grade C.

Curatam cele doua rodii, scotind cu grija semintele.

Punem apa  mineralka si uleiul intr-un castron, adaugam praful de copt, zaharul si pasta de macese, apoi adaugam praful de cacao si faina. Mixam pana obtinem un amestec omogen.

Nu uitam sa adaugam praful de sare si esenta de rom.

Ungem tava cu ulei, apoi o tapetam cu faina si turnam amestecul obtinut in tava.

Nivelam cu lingura si decoram cu seminte de rodie.

Dam tava la cuptor pentru 35 minute.

Facem testul cu scobitoarea, daca prajitura este coapta, o scoatem din cuptor, o lasam la racit in tava si inainte de portionare, o pudram cu zahar pudra.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post cu seminte de rodie" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciocolata elastica - de post (pt decoratiuni)