V-am adus un desert de post.O prajitura gustoasa, pufoasa si aromata...Nici nu zici ca este de post asa buna este...
Intr-un bol punem apa, uleiul , otetul si zaharul. Am mixat la viteza mica pana s-a topit putin zaharul. Faina, cacaoa, budinca de ciocotala le-am trecut prin sita. Le incorporam treptat in bol si avem grija sa nu avem cocoloase. Adaugam praful de sare, bicarbonatul, zaharul pudra cu pastai de vanilie si esenta. La final punem coaja de portocala confiata si amestecam usor cu o lingura pana intreaga compozitie este omogena.
Ungem o tava rotunda cu margarina si o tapetam cu hartie de copt. Turnam compozitia in tava si o introducem in cuptorul incins.
Reglam o temperatura de 170-180 grade si o lasam la copt cam 30-35 de minute. Facem testul cu scobitoarea si daca este gata o scoatem din cuptor si o lasam sa se raceasca.
O pudram cu zahar si servim. Pofta buna!!!