Negresa de post cu dulceata si alune de padure

de Valclaudia in Mancaruri de post, 15 Noi 2015 | 8017 vizualizari

 

delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 12 linguri ulei de floarea soarelui
  • 2 pahare zahar tos
  • 2 pahare apa minerala
  • 4 pahare faina alba proaspat cernuta
  • 5 linguri dulceata de visine sau caise
  • 1 plic praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 100 gr. alune de padure taiate grosier
  • 4 linguri pudra de roscove
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post cu dulceata si alune de padure:

Preincalzim cuptorul la 180 grade.

Punem intr-un bol zaharul, uleiul, apa minerala, dulceata si mixam la viteza mica.

Adaugam alunele maruntite,zaharul vanilat si praful de copt, apoi pudra de roscove iar la final faina in ploaie.

Ungem o tava adanca cu ulei, o tapetam cu faina si turnam compozitia in tava.

Nivelam cu lingura amestecul din tava, apoi presaram alune tocate si dam tava la cuptor pana se coace prajitura si trece testul cu scobitoarea.

Scoatem tava din cuptor, lasam la racit, portionam si servim.....

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post cu dulceata si alune de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Rocsi 1

16.11.2015, 20:42

Mmm!!!

Merisor 1

17.11.2015, 08:08

Super asta!

miki_a 1

17.11.2015, 11:33

Una din cele mai bune prajituri de post!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Fasole facaluita cu ceapa caramelizata