Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Muhammara este unul dintre preferatele mele cand este vorba de aperitive reci arabesti. Se face foarte usor, iar la aceasta retea am ajuns inspirandu-ma din "sosul de ardei copt" din Goodfood, si cateva retete gasite pe net. Este super delicioasa si super sanatoasa!
Intr-o tigaie se incinge uleiul peste care se adauga chimenul si boiaua. Se amesteca pana cand se contopesc aromele. Apoi se lasa sa se raceasca putin.
Intr-un robot de bucatarie sau cu ajutorul unui blender se marunteste bine ardeiul. Intr-un mojar se pun cateii de usturoi cu putina sare si se freaca pana devin o pasta.
Peste ardeiul maruntit se adauga nuca, usturoiul si concentratul de rodie.
Se mixeaza si apoi se adauga cate o lingura de ulei cu condimente si se mixeaza in continuare. Se presara pesmetul, se amesteca si apoi se potriveste de sare si piper.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult