Negresa de post, cu ciocolata si fructe de padure la slow cooker Crock-Pot

de laura_n in Slow Cooker, 16 Mar 2016 | 8836 vizualizari

COMENTARII (47)

Tabita _ 1

16.03.2016, 17:23

daniastefania 1

16.03.2016, 17:39

Ce bunatate!

laura_n 1

16.03.2016, 17:54

multumesc frumos!

Bucataras Monica 1

16.03.2016, 18:34

Cat de bine arataaaa!

RuxyRux 1

16.03.2016, 21:54

Vaaaaaaaaaaaaaaaaai! Asta e nebunie totala....nu stiu de ce...dar sincera sa fiu chiar nu te pot refuza )) Oare de ce? )....Ai nota 1000000000 nu numai pentru prezentare !

laura_n 1

16.03.2016, 22:25

multu frumos!

laura_n 1

16.03.2016, 22:25

Ruxule, tu iti permiti, stiu eu ))

RuxyRux 1

16.03.2016, 22:42

Nu stiu cat imi permit Lauricule drag...dar stiu ca iubesc ciocolata de n-am...nu stiu ce n-am ))))))))))))) ))))))))

Rocsi 1

16.03.2016, 23:53

Arata demential

mirela0911 1

17.03.2016, 08:46

Arata minunat! Și cât e de buna!

anca_rm 1

17.03.2016, 08:47

ce idee faina ai avut cu siropul de trandafiri , foarte fain ti-a iesit negresa

Dorka 1

21.03.2016, 11:31

Ina 1

23.03.2016, 19:16

noroc cu concursurile, ca mai vad si eu retete noi... )))

Criss 1

31.03.2016, 07:39

Foarte bine arata. Eleganta, ca toate prajiturile tale.

ela 1

31.03.2016, 09:09

aveam dreptate,nu?)tare bine arata negresa ta

Zebra 1

31.03.2016, 09:38

Buna ziua! Am si eu o intrebare,e vorba despre zahar brut sau zahar brun si daca da,unde gasim zahar brut,in supermarket? Multumesc! Zebra.

laura_n 1

31.03.2016, 10:11

Zebra, in comert gasim si zahar brun si zahar brut. Cel brun este usor mai inchis (mie personal nu imi inspira incredere, insa este exclusiv parerea mea), iar cel brut este usor galbui. Eu folosesc de la Sano Vita, sunt multumita in sensul ca nu am gasit niciodata si altele prin el, si a indulcit ok. Este mai dulce decat zaharul alb, destul de tratat incat sa iasa alb, insa atunci cand aspectul o mai cere, mai folosesc si din cel ab.
In rest, m-am obisnuit sa folosesc zahar brut, il gasesti in marile si micile magazine.

dantes 1

31.03.2016, 11:33

Delicioasa!

Zebra 1

01.04.2016, 21:40

Multumesc pt.precizari! Zebra.

Rahela Velicu 1

31.08.2016, 12:52

kytz 1

27.01.2017, 18:24

Îmi plac prăjiturile cu blat umed Oare ar ieși la fel de perfectă și în cuptorul aragazului?

mihaelar63 1

17.04.2019, 23:14

Umede imi plac si mie !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

Ciorbă de legume acrită cu zeamă de varză - Rețeta gustoasă și răcoritoare

pe 31.12 la 10:09

Ruladă cu cremă de ciocolată și caramel - Desertul rapid și delicios de casă

pe 30.12 la 15:13

Buturuga cu crema de castane - Reteta delicioasa fara zahar

pe 28.12 la 22:08

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu rozmarin la slow cooker Crock-Pot