Negresa de post

de ralu_ca in Prajituri, 23 Noi 2015 | 11447 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 850 g faina
  • 600 g zahar
  • 1000 ml cafea
  • 250 g ulei
  • 140 g cacao
  • 4 lingurite bicarbonat sodiu
  • 2 linguri otet
  • sare
  • 2 fiole esenta vanilie
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post:

Intr-un bol incapator amestec faina, zaharul, cacao, bicarbonat sodiu, sare si omogenizez cu un tel ingredientele. Apoi torn cafeaua, uleiul, esenta si otetul amestecandu-le foarte bine. Trebuie sa obtin un aluat care curge.

Intr-o tava tapetata cu gartie copt am turnat compozitia, apio misc tava sa se aseze uniform, dau la cuptor pentru 30-40 min. 

Am lasat sa se raceasca si am pudrat-o cu zahar pudra, apoi am taiat-o bucati.

Foarte reusita !

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Negresa de post glazurata