Negresa de post

de T I M E A in Mancaruri de post, 25 Noi 2012 | 7607 vizualizari

 

Reteta de la Laura Adamache.

 

INGREDIENTE

  • 100 gr faina
  • 100 gr zahar
  • 1 plic praf budinca de ciocolata
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingurita rasa bicarbonat
  • un varf cutit sare
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 lingura otet
  • 5 linguri ulei
  • 250 ml apa
  • 1/2 sticuluta esenta de rom
  • putin ulei pt uns tava
  • zahar pudra pentru pudrat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post:

Intr-un bol amestecam toate ingredientele uscate.

In alt bol amestecam ingredientele lichide.

Impreunam cele doua compozitii si amestecam pana la omoginzare.

Ungem o tava mica cu ulei si turnam compozitia rezultata.

Dam la cuptorul preincalzit la 175 grade timp de 25-30 minute.

Scoatem din cuptor, lasam sa se raceasca usor apoi pudram cu zahar pudra. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Negresa de post