Sarmalute cu seminte de floarea soarelui

de Georgiana78 in Mancaruri de post, 15 Mar 2012 | 8266 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza murata
  • 100 gr soia granule
  • 200 gr orez
  • 100 gr seminte floarea soarelui
  • 4 cepe
  • 2 linguri pasta rosii
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 100 ml ulei
  • ulei , sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute cu seminte de floarea soarelui:

- inmoi soia 30 min. in apa fierbinte cu sare

- calesti ceapa in ulei si putina apa, adaugi orezul, semintele, soia scursa de apa, sare si piper dupa gust si verdeata tocata

- se mai lasa putin pe foc amestecandu-se bine

- infasuram sarmalele in frunzele de varza

- asezam sarmalele in oala pe un strat de frunze de varza tocate presarat cu putin cimbru si peste sarmale punem pasta de rosii dizolvata in putina apa

- umplem oala cu apa fiarta cat sa acopere sarmalele

- le fierbem la foc mic 1 ora apoi le dam 10-15 min la cuptor la foc mai tare sa se rumeneasca frumos pe deasupra

Se servesc cu mamaliguta sau paine si un ardei iute!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute cu seminte de floarea soarelui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi, cu ardei copti