Negresa de post

de mirela0911 in Prajituri, 6 Dec 2011 | 22085 vizualizari

 

O reteta adaptata dupa cea a Monei (aziz)! E prima oara ca o fac si ne-a placut tare mult!

 

INGREDIENTE

  • 1 cana apa
  • 1 cana zahar
  • 80 g fulgi migdale
  • 2 lg pline cu gem de capsuni
  • esenta de rom
  • 1/2 cana ulei
  • 2 cani faina
  • 2 lg cacao
  • 1 praf de copt
  • 50g ciocolata menaj
  • 1 lg margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post:

Intr-un vas incapator se pune apa si zaharul si se amesteca pana la topirea acestuia. Se adauga esenta de rom, migdalele gemul si uleiul.

Separat se amesteca faina cu cacaoa si praful de copt. Se toarna peste compozitia de mai sus, se omogenizeaza bine dupa care se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor la 180 de grade pt. cca 40-45 minute (sa treaca testul cu scobitoarea). 

Se lasa la racit dupa care se toarna deasupra glazura facuta din topirea ciocolatei cu margarina. Se portioneaza si se serveste. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

mirela0911 1

07.12.2011, 22:03

antici_g si e si tare buna chit ca e de post

mirela0911 1

07.12.2011, 22:05

Dia am vazut, si eu ma gandesc la negresa ta de cand am vazut-o pe FB

babi5 1

24.09.2014, 11:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Negresa cu crema de branza