Nici o zi fara ciocolata! Ador negresa indiferent de combinatie.Este o prajitura delicioasa si pufoasa.
Am inceput cu crema de vanilie pe care am preparat-o intr-un vas in care am adaugat continutul plicului si laptele rece mixand pana are o consistenta groasa si o d-am la frigider.
Galbenusurile le-am separat de albusuri. Am batut cu un praf de sare albusurile, am adaugat pe rand zaharul, galbenusurile, uleiul, laptele. Cu ajutorul unei spatule am incorporat bine faina pe care in prealabil am amestecat-o cu 2 lg de cacaco si praful de copt.
Cand compozitia a fost omogena am adaugat visinile si am amestecat usor compozitia cu ajutorul unei spatule,din loc in loc am presarat pe compozitie bucati mici de ciocolata, am tapetat o tava cu hartie de copt si am turnat blatul.
Cuptorul l-am preincalzit la 200 de grade si am lasat prajitura 30 de minute.Cand prajitura afost gata am intins crema de vanilie pe prajitura si am lasat-o 30 de minute la rece.Pofta buna.
1
Se foloseste o tava de 25/35cm.
2
Visinele trebuie scurse bine si amestecate cu o lingurita de faina ca sa nu se lase la fundul tavii.