Vreau sa urez La Multi Ani tuturor Andreelor si Andreilor, si vreau sa va spun ca am ramas placut impresionata cand am vazut ca mi s-a mai adaugat o caciulita...am devenit Bucataras Senzational!:-*>:D
Amestecam faina cu praful de copt si sarea.
Topim apoi ciocolata cu untul pe baie de aburi.
Luam vasul de pe foc si dupa ce sa racorit putin, incepem sa adaugam zaharul, esenta de vanilie si ouale, unul cate unul, amestecand continuu.
Apoi adaugam in ploaie faina, amestecand mereu pana vom obtine un aluat omogen.
Turnam aluatul intr-o tava (undeva la 20/30cm sau o tava rotunda cu dimensiunea de 25 cm) si dam prajitura la cuptorul incalzit in prealabil.
Se coace pentru aproximativ 25 -30 de minute.
Lasam sa se raceasca prajitura si intre timp pregatim sosul de vin.
Intr-un ibric punem 150 ml vin rosu, si lasam sa dea in clocot.
Separat amestecam zaharul cu amidonul si 50 ml vin, iar cand vinul incepe sa clocoteasca, dam ibricul de-o parte, adaugam amidonul, apoi punem din nou pe foc si lasam pana sa se ingroasa putin.
Dupa ce prajitura s-a racit, o taiem si o servim cu sosul de vin...e grozava!
Sa aveti pofta!