Negresa cu mere (de post)

de mirela0911 in Prajituri, 31 Mar 2015 | 18087 vizualizari

 

Ce-mi place la prajitura asta e ca poți combina tot felul de ingrediente pe care le ai la îndemână sau după preferințe. Nu e deloc capricioasă și e și buna pt o zi de post, pt ca doar atât durează, o zi! Cel puțin la noi! :d

 

INGREDIENTE

  • 2 căni apă
  • 1 cană zahăr
  • 1 plic zahăr vanilat
  • 5 lg ulei
  • 3 căni făină
  • 1 plic praf de copt
  • 4 lg cacao
  • 1 lg scorțișoară măcinată
  • un praf de sare
  • un borcan mic cu mere puse pt prăjituri
Portii: 24
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu mere (de post):

Apa, zahărul si zahărul vanilat se amestecă bine până ce acesta se topește. Se adaugă uleiul si merele razalite din borcan. Restul ingredientelor se amestecă împreună apoi se toarnă peste apa cu mere. Se omogenizează bine după care se rastoarna intr-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se dă la cuptor la 180 de grade și se lasă până trece testul scobitorii (în jur de 35-40 de minute). Se scoate din cuptor, se lasă la răcit apoi se servește. 

Poftă bună! 

TIPS-URI

1

Dacă se folosesc mere proaspete, se dau pe răzătoarea mare și eventual se mai adaugă zahăr in compozitie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu mere (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa de post