- 4 oua;
- 200 g unt;
- un pahar zahar;
- un pahar faina;
- 2 linguri cacao;
- o jumatate de ananas;
- 50 g ciocolata neagra (70% cacao);
- o lingura ciocolata de menaj razuita.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute
MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu ciocolata si ananas:
- Am curatat ananasul, l-am taiat rondele si am scos partea mai tare din mijloc. Am oprit 4 rondele, restul l-am taiat cubulete.
- Am taiat untul in cubulete, l-am pus intr-un castron si l-am bagat la cuptorul cu microunde sa se topeasca.
- Cand s-a topit l-am pus intr-un vas mai mare, am adaugat zaharul si am amestecat, pana s-a omogenizat compozitia.
- Ouale le-am mixat, pana s-au facut spuma, apoi le-am adaugat peste unt.
- Am adaugat si faina cu cacao (cernute) si am amestecat.
- Am pus compozitia intr-o tava (23x23cm), am adaugat cubulete de ananas, ciocolata rasa si ciocolata neagra rupta in bucatele, iar la sfarsit rondelele de ananas.
- Am bagat la cuptor pentru 30 min
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu ciocolata si ananas" nu uita sa-i faci un review.