Negresa

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 27 Feb 2010 | 7081 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani faina
  • 1 cana zahar
  • 1 cana nuci macinate
  • stafide
  • 1 cana apa
  • 1/2 cana ulei
  • 3 linguri cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 1 esenta de vanilie sau rom
  • cateva picaturi suc se lamaie
  • frisca
  • decor de zahar cu gust de fructe
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

Amesteci bine toate ingredientele,le torni in tava tapetata cu hartie de copt si dai la cuptor pt 45 minute(verifici cu o scobitoare daca s-a copt).

Cand se raceste,torni deasupra frisca si decorul de zahar cu gust de fructe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

ionela2682 1

12.03.2010, 12:40

de post ? cine a zis? merge si in zilele dinafara postului ,asa cred!

Dana Cristea - pusikmea 1

12.03.2010, 12:41

de post este, doar k am pus deasupra frisca

Cris2711 1

20.07.2011, 16:34

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete fragede