Nu e regina frumusetii totusi ramane o prajitura foarte sexy.
Zaharul impreuna cu cele 6 linguri pline de cacao, margarina si cam jumatate de cescuta de apa se pun impreuna intr-o oala si pe foc se amesteca sa nu se prinda de fund pana se topeste margarina.
Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se bat cu mixerul sau cu telul pana se fac spuma, se dau la frigider.
Se amesteca cu galbenusurile putin din compozitia de cacao+zahar+margarina+apa (ca sa nu se coaca ouale) si se adauga si galbenusurile compozitiei.Se amesteca bine.Din aceasta compozitie se opresc vreo 6-7 linguri intr-un vas separat.
Apoi pe masa de lucru se adauga acestei compozitii cana jumatate de faina, praful de copt stins cu otet, si apoi albusurile batute spuma amestecandu-se cu lingura de lemn de jos in sus.
Se toarna copozitia obtinuta intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina si se da la cuptorul incalzit la temperatura medie cca 175 grade.Cand prajitura e aproape gata (eu o incerc cu o andrea sau scobitoare, se inteapa daca iese curata inseamna ca e facuta inauntru) se scoate se adauga restul pastrat(cele 6-7 linguri) se intinde deasupra uniform cu lingura se mai da apoi cca 5 minute la cuptor.
Se scoate se lasa sa se raceasca si se taie.
E ideala langa o cafea dimineata , sau seara langa o cana cu lapte sau de ce nu impachetata frumos si luata cand mergeti in vizita la prieteni.