NECTAR DE PAPADIE

de Roda in Sirop / Compot, 17 Iun 2009 | 8530 vizualizari

 

Este un excelent tonic pentru organism,se adauga la ceaiuri sau bauturi racoritoare .De asemenea , poate fi folosit si ca umplutura pentru clatite.

 

INGREDIENTE

  • 400g.flori de papadie,
  • 2 lamai,
  • 800ml.apa,
  • 500g.zahar;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA NECTAR DE PAPADIE:

1.Florile de papadie se lasa in apa rece timp de o zi.

2.Se spala ,se amesteca cu lamaile taiate marunt ,cu coaja cu tot, se toarna amestecul intr-o cratita cu 500ml. apa si se fierbe 15 minute.Se mai adauga 300ml. apa si zaharul.Se lasa sa fiarba pana cand seamana la gust si la densitate cu mierea.

Daca ti-a placut reteta noastra "NECTAR DE PAPADIE" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

Bunica 1

17.06.2009, 07:44

Excelent, excelent! Tinand cont ca papadia este si usor afrodisiaca

Roda 1

17.06.2009, 12:29

Sigur, in plus salatele de papadie, chiar daca la noi nu prea se prepara in restaurante, in strainatate sunt foarte apreciate.In Grecia si Italia mancam in fiecare zi.

Rahela Velicu 1

18.06.2021, 12:01

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Socata reteta bunicii