NECTAR DE PAPADIE

de Roda in Sirop / Compot, 17 Iun 2009 | 7895 vizualizari

 

Este un excelent tonic pentru organism,se adauga la ceaiuri sau bauturi racoritoare .De asemenea , poate fi folosit si ca umplutura pentru clatite.

 

INGREDIENTE

  • 400g.flori de papadie,
  • 2 lamai,
  • 800ml.apa,
  • 500g.zahar;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA NECTAR DE PAPADIE:

1.Florile de papadie se lasa in apa rece timp de o zi.

2.Se spala ,se amesteca cu lamaile taiate marunt ,cu coaja cu tot, se toarna amestecul intr-o cratita cu 500ml. apa si se fierbe 15 minute.Se mai adauga 300ml. apa si zaharul.Se lasa sa fiarba pana cand seamana la gust si la densitate cu mierea.

Daca ti-a placut reteta noastra "NECTAR DE PAPADIE" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (3)

Bunica 1

17.06.2009, 07:44

Excelent, excelent! Tinand cont ca papadia este si usor afrodisiaca

Roda 1

17.06.2009, 12:29

Sigur, in plus salatele de papadie, chiar daca la noi nu prea se prepara in restaurante, in strainatate sunt foarte apreciate.In Grecia si Italia mancam in fiecare zi.

Rahela Velicu 1

18.06.2021, 12:01

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Compot de rubarba