Nectar de mere

de jolygina in Cocktail, 25 Sep 2010 | 15870 vizualizari

 

ceva racoros si facut pentru prima data .sper sa va placa......

 

INGREDIENTE

  • 3 litri jumate de apa
  • 1 kg zahar
  • putina scortisoara
  • zeama de la 2 lamai
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nectar de mere:

Se curata merele ,

intre timp punem apa cu zaharul la fiert ,

cand a inceput sa clocoteasca apa si s-a topit  zaharul se adauga merele taiate cubulete si se lasa sa fiarba cam 20-30 min pana cand se lasa pe fundul oalei sau verificam cu o scobitoare sa vedem daca s-au inmuiat

scoatem merele si le pasam cu jumatate din sucul obtinut dupa care amestecam cantitatea pasata cu sucul ramas ,

la sfarsit adaugam scortisoara si zeama de lamaie !

Daca ti-a placut reteta noastra "Nectar de mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

lilik 1

02.10.2010, 20:27

ce sete mi-e5

adasev12 1

05.10.2010, 00:06

buna...dar cate mere trebuie...ca nu ai scris....?

jolygina 1

07.10.2010, 01:29

uf firar sa fie am gresit ,de fapt am uitat sa scriu trebuie cam 1,500g mere
mersi frumos adasev12

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Suc natural de mere şi portocale