Naut prajit reteta de gustare delicioasa

de Mama_Lizica in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2010 | 27998 vizualizari

COMENTARII (7)

Michelle 1

10.02.2010, 13:37

interesant,ingenios..felicitari!

madi_marin 1

10.02.2010, 13:56

mmmm....am vazut o reteta asemanatoare la o emisiune pe un canal tv culinar....si mi-a ramas in minte, dar n-am reusit sa o prepar pana acum....dar o sa incerc cu siguranta.....cred ca e delicios si crocant....

Teo 1

11.02.2010, 23:14

unde ai fost pana acum Lizica?eu ti-am simtit lipsa;ai stat multisor sa prajesti nautul!

madi_marin 1

24.02.2010, 19:05

am gasit si eu naut in sfarsit si acum ma apuc sa il prajesc..... de-abia astept sa vad cum e ca mi-a plouat in gura de cand l-am vazut prima data.....si de naut vorbeam, nu de altceva....

Mama_Lizica 1

25.02.2010, 11:56

Bravo Madi, sa ne zici cum ti-a iesit!

madi_marin 1

05.04.2010, 18:33

super bun...am facut de atunci de mai multe ori.... rontai la el...de nu te mai saturi...

adry88 1

08.05.2011, 13:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Hummus (pasta de naut)