Naut cu legume si carne

de Miha in Pui, 19 Mar 2010 | 6307 vizualizari

COMENTARII (8)

gospodinadecriza 1

20.03.2010, 18:21

Credeam ca nu ai mentionat...stim noi ce! Imi statea pe limba!

gospodinadecriza 1

20.03.2010, 18:22

Chiar imi place cum suna! Fac si eu!

gospodinadecriza 1

20.03.2010, 18:23

Si tine farfuria aia dreapta, ci si pravali, mai fata!

Oana 1

20.03.2010, 20:07

Miha, nu a fiert greu nautul?? arata foarte bine mancarica

Miha 1

21.03.2010, 14:01

GDC, eram eu cazuta pe sub masa de asta a iesit poza stramba.

Miha 1

21.03.2010, 14:02

Multumesc Oana. Nu a fiert greu, vreo 1 jumate cred ca a fiert.

Natalia 1

05.04.2010, 14:15

Nici nu mi-ai zis ca ai facut si tu naut. V-a placut?
Oana, la oala sub presiune fierbe mult mai rapid.

Miha 1

05.04.2010, 15:43

Oana se teme de oala sub presiune.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
piept de pui cu sos de soia si legume chinezesti