Napolitane cu crema de caramel si nuci

de Merisor in Prajituri, 9 Ian 2014 | 15111 vizualizari

COMENTARII (49)

sebirizescu 1

09.01.2014, 21:09

bune

mihaelam90 1

09.01.2014, 21:10

Rocsi 1

09.01.2014, 21:11

Super buna, imi place mult

Merisor 1

09.01.2014, 21:15

Irina, daaaa, ca si snakersul tau ))

Merisor 1

09.01.2014, 21:16

Rocsi, ai adus si cafeluta

Rocsi 1

09.01.2014, 21:21

E ceai fii sigura)

Merisor 1

09.01.2014, 21:29

Bun si ceaiul

Bunica 1

09.01.2014, 21:53

Este prajitura copilariei mele,dar mama carameliza zaharul,il turna intr-o piulita unsa cu unt,cand se racea il pisa si apoi il punea in crema.Este delicioasa!Daca nu m-am saturat eu de peste jumatate de secol,dar tu cum sa te saturi?

Merisor 1

09.01.2014, 21:55

Buni, eu asa am reteta din tineretea mea

diaconta 1

10.01.2014, 09:01

Meri,mai pune si tu frana,ca parca ziceai ceva de dieta )))
Faina prajitura

Merisor 1

10.01.2014, 09:04

Dia, pai de fapt prajitura asta am avut-o tot de sarbatori ))

_Alina_ 1

10.01.2014, 11:01

Zamfira 1

10.01.2014, 21:34

mihaelar63 1

11.01.2014, 07:54

Cred ca as avea 300n kg daca as gusta macar cate dulciuri faci Ș))))

Merisor 1

11.01.2014, 09:27

Mihaela, gusti cate putin si des

madi_marin 1

11.01.2014, 18:29

mama ce buna e prajitura asta!

RuxyRux 1

11.01.2014, 23:41

Minunata...am pus-o la favo

Merisor 1

12.01.2014, 00:09

Ruxy drag! multumesc!

Merisor 1

12.01.2014, 00:10

Madi

Krystyan Trendy 1

12.01.2014, 00:20

minunate

Merisor 1

12.01.2014, 08:51

Krysty

MihaelaB79 1

24.01.2014, 08:22

imi puteti spune si mie ce tb sa fac deoarece la mine foile se inmoaie si nu mai sunt crocante!unde gresesc?multumesc!

Merisor 1

24.01.2014, 08:36

Mihaela, sa nu fie crema prea subtire, pentru ca atunci se inmoaie foile, iar nuca trebuie sa fie taiata mai mare, astfel se vor crea goluri printre foi si raman mai tari.
Dar foile oricum trebuie sa se inmoaie putin, apoi cand vei da prajitura la rece se vor intari!

reisnaor_2006 1

18.04.2015, 17:56

ce bune sunt

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Snickers