M-am inspirat de la reteta lui Anca - merci beaucoup http://www.bucataras.ro/retete/prajitura-in-foi-de-napolitana-cu-biscuiti-51369.html
Punem la incalzit laptele cu ciocolata si zaharul.
Nu trebuie sa fiarba, il luam de pe foc cand ciocolata s-a topit si amestecam.
Cand s-a racit un pic adaugam untul taiat bucatele si amestecam pana se topeste.
Mixam biscuitii si nucile, rahatul il taiem bucatele.
Adaugam biscuitii, nucile, romul si rahatul la compozitia initiala si amestecam.
Punem compozitia obtinuta pe prima foaie de napolitana, intindem bine pe toata suprafata.
Punem a doua foaie si presam un pic pe toata suprafata. Punem peste prajitura o tava intinsa si dam la rece cateva ore.
O portionam - spalam cutitul cu apa calda dupa fiecare taiere.
Pofta buna!!
1
Spalam cutitul cu apa calda dupa fiecare taiere