Este mult mai gustos decat cel din comert si mult mai sanatos..:)
Blat:
Crema:
Pentru blat separam albusurile de galbenusuri.
Mixam albusurile spuma cu un praf de sare,apoi adaugam treptat zaharul+zaharul vanilat ,galbenusurile,apa,uleiul si faina amestecata cu cacaua si praful de copt cernute in prealabil.
Tapetam o tava(26 cm) cu folie si dam blatul la cuptor pentru 25 de min.(testul scobitorii)
Pentru crema pasam bine doua banane si le amestecam cu zaharul pudra si branzica de vaci.Frisca o batem cu zaharul vanilat iar apoi adaugam treptat din compozitia de branzica(amestecati usor cu lingura de sus in jos)
Hidratati gelatina in 50 ml apa timp de 10 min.O puneti pe foc timp de cateva secunde pana se topeste(Atentie,sa nu fiarba) apoi o adaugati cremei amestecand bine.
Se gaureste blatul racit 1 cm adancime si se faramiteaza bine bucatile rupte.
Am taiat 2 banane felii potrivite si le-am pus pe toata suprafata blatului.
Adaugati crema,blatul faramitat si dati la frigider pentru cel putin 3 ore.
1
In crema se pot pune si bucatele mici de ciocolata