Muschiulet la cuptor cu ceapa caramelizata

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 15 Ian 2011 | 11246 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 muschi de porc
  • 3 linguri sos de soia
  • 1 lingura miere
  • 1 lingura ulei de masline
  • 3 catei de usturoi
  • 2 cepe rosii
  • 1 pahar vin alb
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet la cuptor cu ceapa caramelizata:

Din sos de soia,miere,ulei de masline si un catel de usturoi pisat se prepara o marinata in care va sta muschiuletul timp de 1 ora.

Dupa o ora se scoate din marinata,se cresteaza din loc in loc si se impana cu usturoi si se condimenteaza!

Ceapa se taie solzisori mai mari si se caleste in putin ulei de masline,se pune si muschiuletul si se lasa cate 2 minute pe ambele parti.

Intr-o tava se aseaza muschiuletl,ceapa pe langa si vinul.Se da la cuptor aproximativ 45 de minute,pana se rumeneste!

Se serveste cu garnitura preferata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet la cuptor cu ceapa caramelizata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc in vin rosu