1. Spalam si fasonam muschiuletul.
2. Il taiem perpendicular pe fibra in felii de 3-4cm grosime, pe care mai apoi le vom taia in fasii.
3. Amestecam zaharul cu sarea si piperul si le presaram pe carne avand grija sa acopere totul. Daca avem timp la dispozitie lasam la macerat intr-un vas acoperit cu folie alimentara (in frigider) pana a 2-a zi, daca nu trecem la pasul urmator.
4. Punem uleiul la incins intr-o cratita non-aderenta. Punem fasiile de carne si lasam vasul la foc puternic, pana cand carnea se rumeneste bine pe toate partile.
5. Scoatem carnea din tigaie, punem legumele taiate juliene impreuna cu vinul.
6. Punem capac cratitei si lasam la foc potrivit pana cand legumele se inmoaie (5-10 minute, depinde de cat de moi le preferati).
7. Scoatem legumele pe un platou, punem carnea deasupra si sevim cu mare pofta. ;)
Pofta buna!