Muschiulet de porc, la tava

de Ina in Porc, 17 Aug 2019 | 9612 vizualizari

COMENTARII (20)

mihaelar63 1

18.08.2019, 00:24

Am sosit la degustare

MotanLaOale 1

18.08.2019, 00:39

bun bun

abstract01 1

18.08.2019, 00:55

foarte bun

cristinutanicolita 1

18.08.2019, 07:22

Foarte bun!

Bucataras Diana 1

18.08.2019, 07:38

lucy2002 1

18.08.2019, 08:04

Adauga comentariu...

cristina1985 1

18.08.2019, 09:32

Bun,bun!

Satisfyyourcravings 1

18.08.2019, 10:06

Super reteta!

Andra_Constantinescu 1

18.08.2019, 10:11

Foarte bun!

abstract01 1

18.08.2019, 16:57

mirela0911 1

18.08.2019, 18:23

Cam bine arata!

madi_marin 1

18.08.2019, 19:26

Mmmm, buuun!

Rocsi 1

18.08.2019, 21:17

Muschiuletul de porc este o carne ce imi place foarte mult. Se face repede si iese super fraged! Foarte faina reteta ta!

Gherca Daniela 1

19.08.2019, 10:59

Catalina L 1

19.08.2019, 22:34

tare bun l-ai facut

dantes 1

24.08.2019, 08:37

Bun!

Rahela Velicu 1

09.09.2019, 23:35

Ancutsa 1

12.11.2019, 15:49

O bunatate!

-Marius- 1

24.12.2019, 15:42

Sidy 1

12.12.2020, 06:30

Un deliciu pentru o masa alaturi de cei dragi !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc “en pappiotte” servit cu ciupercute umplute si sos de vin