Muschiulet de porc la cuptor

de diaconta in Porc, 19 Feb 2011 | 8113 vizualizari

 

Am acompaniat muschiuletul cu niste carnati de porc proaspeti(neafumati),asa ca am s-o strig mai intai pe Doamna Maria,dar am si pentru alti pofticiosi.

 

INGREDIENTE

  • un muschiulet de porc
  • carnat proaspat de porc
  • cartofi
  • morcovi
  • ulei
  • vin
  • supa de legume
  • condimente
  • rozmarin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc la cuptor:

Muschiuletul de porc se condimenteaza.Intr-o tava se pune putin ulei,se aseaza muschiuletul si carnatul.Se presara cu rozmarin tocat fin.Se pune putin vin(100 ml) si supa de legume.Se pune la cuptor.

Cartofii se curata si se taie felii mai mari.Se adauga peste carne cand aceasta este facuta cam de jumatate.Se pun si morcovii.Se lasa la cuptor pana cand carnea este patrunsa si rumenita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

MIUTA 1

21.02.2011, 15:32

Vai ce bine arata A mai ramas si pentru mine?

babi5 1

14.12.2014, 15:19

diaconta 1

15.12.2014, 08:54

La reteta asta am primit bonus niste ....tablete )))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc, la tava