Punem uleiul la incins. Spalam muschiuletul si-l taiem felii potrivit de groase.Le punem in cratita cu ulei si lasam sa se "undeasca" pe ambele parti. Intre timp,curatam si spalam ceapa,apoi o taiem cubulete si o adaugam peste carne.
Mai lasam sa se caleasca putin pana se inmoaie. Punem apa cat sa acopere carnea si lasam sa fiarba la foc mic. cand carnea este aproape fiarta(incercam cu furculita),adaugam rosiile in bulion tocate marunt sau date pe razatoare. Mai adaugam apa(dupa caz),apoi punem sare sau delikat si piper dupa gust.Usturoiul il putem zdrobi sau il putem taia rondele si-l adaugam in sos. Intr-un castronel,punem faina si amestecam cu apa(sa se faca un aluat da cel pt clatite la consistenta),apoi adaugam amestecul in cratita amestecand continuu.
Mai lasam pe foc aproximativ 15-20 minute sa fiarba si faina,amestecand din cand in cand sa nu se lipeasca,apoi oprim focul. La final,adaugam patrunjel verde tocat marunt.
Pofta mare!