Muschiulet de porc in aluat foietaj

de Catalina L in Porc, 8 Dec 2018 | 8810 vizualizari

 

Dupa reteta de Branza alsaciana- Bibeleskaes, va propun o reteta de muschiulet de porc cu aceasta branza delicioasa si invelit in aluat foietaj.
Rezultatul este minunat, carnea este frageda si delicioasa.
https://www.blogulluicatalina.com/2018/11/muschiulet-de-porc-in-aluat-foietaj.html

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc de calitate
  • 1 aluat foietaj dreptunghiular
  • 2 linguri ulei
  • 8-10 felii de jambon uscat afumat
  • 250 g de branza de casa Bibeleskaes
  • 2 linguri de arapagic taiat marunt
  • 1 ceapa salota maruntita
  • 1 catel de ustturoi maruntit
  • sare, piper, paprika afumata
  • pentru uns:
  • 1 gallbenus de ou si o lingura de lapte
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc in aluat foietaj:

Incalziti cuptorul la 180°C.

Intr-o tigaie mare, rumeniti muschiuletul bine pe toate partile in uleiul incins.

Puneti sare, piper si paprika.

Scoateti si lasati sa se raceasca.

Desfaceti aluatul pe placa acoperita cu hartie de copt.

Puneti feliile de jambon pe toata suprafata. Asezati branza deasupra.

Plasati muschiuletul. Presarati ceapa, usturoiul si arapagicul deasupra.

Pliati aluatul si inrobati muschiuletul in el. Sudati capetele si intoarceti-l cu partea neteda deasupra.

Cu un penson ungeti aluatul cu galbenusul amestecat cu laptele.

Decorati cu un cutit si dati la cuptor timp de 40 de minute.

Lasati sa se raceasca un pic si taiati-l felii.

Serviti cu cartofi, legume, salata verde....

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc in aluat foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc Wellington