Muschiulet de porc cu sos

de JulyCris in Porc, 25 Feb 2014 | 9283 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata muschiulet de porc
  • 2 cepe
  • 1 capatana usturoi
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 linguri faina
  • 50 ml ulei
  • boia dulce,sare,piper
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu sos:

Carnea se spala si se taie felii groase cat de un deget. Se pune uleiul in cratita la incins,se adauga carnita taiata, condimentata dupa gust cu boia si sare, se acopera cu capac si se lasa la prajit. Se prajeste pe ambele parti.

Intre timp se toaca ceapa marunt si se adauga peste carne. Se lasa si ceapa putin la calit. Dupa ce s-a calit ceapa, se acopera cu apa, se pune capacul si se lasa sa fiarba carnea bine. Dupa ce s-a fiert carnea, se pune pasta de tomate.Intr-un castronel se pune faina si se amesteca cu putina apa. Se adauga peste carne si se mesteca continuu. Se mai lasa 15 minute pe foc, se adauga usturoiul taiat rondele sau pisat si patrunjelul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

_Alina_ 1

26.02.2014, 10:50

JulyCris 1

27.02.2014, 16:54

Putin acolo,n-a facut rau la nimeni. Apai,Simona...in ce nu exista calorii acum? Eu am impresia ca si-n aerul pe care-l respir sunt calorii... Eh...

Valclaudia 1

27.02.2014, 17:59

buna mancarica!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc cu verdeturi