Muschiulet de porc cu smantana

de Rahela Velicu in Porc, 23 Feb 2018 | 3135 vizualizari

COMENTARII (28)

Spiridus 1

23.02.2018, 18:51

Yammyyy,iti fac o vizita!

Rahela Velicu 1

23.02.2018, 18:59

Yupiii, te astept!

Ina 1

23.02.2018, 19:03

interesant mod de preparare!

Merisor 1

23.02.2018, 19:06

Chiar interesanta reteta! Eu asociez doar carnea de pasare cu smantana si lactatele, dar m-ar tenta sa vad ce gust are si cea de porc.

Ela68 1

23.02.2018, 19:06

mirela0911 1

23.02.2018, 19:12

Interesanta! Cred ca a iesit tare buna mancarea!

Rahela Velicu 1

23.02.2018, 19:24

Da, a fost foarte gustoasa. Si eu tot cu pui gateam smantana in general

Rahela Velicu 1

23.02.2018, 19:24

Constelatialeu 1

23.02.2018, 19:28

ce-mi place leguma asta porcu....

xana 1

23.02.2018, 19:30

Rahela Velicu 1

23.02.2018, 19:33

Rocsi 1

23.02.2018, 19:43

Simplu si gustos!

Rahela Velicu 1

23.02.2018, 19:51

Merci! Si rapid!

vasimur 1

23.02.2018, 19:59

Adi 1

23.02.2018, 20:29

Rahela Velicu 1

23.02.2018, 20:44

MotanLaOale 1

23.02.2018, 20:50

Rahela Velicu 1

23.02.2018, 21:19

diaconta 1

23.02.2018, 22:12

Ce bun imi place

Rahela Velicu 1

23.02.2018, 22:50

Merci!

Rahela Velicu 1

23.02.2018, 22:50

Gherca Daniela 1

23.02.2018, 22:57

Bun, bun!

Rahela Velicu 1

23.02.2018, 23:08

katty 1

24.02.2018, 08:22

Delicios!

kytz 1

24.02.2018, 08:56

Ooooo, ce bun trebuie să fie!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la cratita