"Ziua in care imi rasfat nevasta"
Muschiuletii se curata de pieliti, se spala si se taie in doua daca sunt mai grosi.
Se usuca cu servetele absorbante, se presara cu sare, piper si boia, se amesteca bine sa fie unse toate bucatile si se lasa o ora la frigider.
Se bat bine ouale intr-un castron si se amesteca mustarul, sare, piper si zeama de lamaie.
Se pune si faina treptat si se amesteca pana capata consistenta unei smantani groase.
Se pun fasiile de muschi in castron si se amesteca bine pana se ung toate fasiile cu amestecul din castron. Se sfarama fulgii de porumb cu mana, se amesteca cu pesmet si se pune intr-un castron. Se ia cate o fasie din amestec, se pune in fulgi, de presara pe toate partile si se pune deoparte. Se face la fel pentru toate fasiile.
Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajesc fasiile de muschi pe ambele parti pana se fac si se rumenesc rumos.
Se scot pe hartie absorbanta.
Se pot servi cu orice garnitura si salata sau muraturi.
Pofta Buna!
1
Daca le doriti si mai crispy folositi doar fulgi de porumb sfaramati fara pesmet.