Frigarui de pui

de Dea_Dea in Pui, 11 Iun 2014 | 3655 vizualizari

 

Delicioase!!

 

INGREDIENTE

  • jumatate de piept de pui
  • 5-6 ciuperci
  • un ardei gras rosu
  • 2 cepe rosii
  • 2 bucati de cabanos
  • putin ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de pui:

Ciupercile se curata si se taie feliute. Taiem si ceapa in 4 sau 6 , ardeiul rosu in cuburi, pieptul de pui tot cuburi iar cabanosul felii mai groase.
Punem pe frigaruie alternand , piept de pui , ardei, cabanos,ciuperci, piept de pui , ceapa si tot asa. Se condimenteaza frigaruile cu sare si piper.
Grilul se unge cu ulei si se pun frigaruile, se rumenesc pe ambele parti.

TIPS-URI

1

Se poate pune carnati, dovlecel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

mihaelalalala 1

12.06.2014, 11:45

Bya Ralu 1

12.06.2014, 15:37

Rocsi 1

12.06.2014, 21:51

Bune mai sunt.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Frigarui cu piept de pui