Se spala carnea si se taie felii mai groase si se condimenteaza cu sare si piper.
Se curata ceapa si se taie marunt si se pune la calit in putin ulei pana devine sticloasa. Dupa ce s-a calit se scoate din ulei.
Se pune carnea la prajit in locul cepei si se mai adauga ulei daca este nevoie. Se lasa sa se prajeasca putin pe ambele parti.
Se toaca morcovul si pastarnacul marunt. Cand este prajita carnea se adauga ceapa calita, morcovul, pastarnacul, berea si apa. Adaugam frunzele de dafin, cimbrul si bulionul. Lasam sa fiarba cu capac pana scade apa si carnea este fiarta. Daca mai este nevoie mai adaugam putina apa.
Dupa ce a fiert se scoate carnea si se pastreaza la cald.
Adaugam in sos amidonul dizolvat in cateva linguri de apa si mustarul. Lasam pe foc si amestecam pana se leaga sosul. Adaugam patrunjelul tocat, potrivim de sare si stingem focul.
Noi am servit cu spaghete si sos din abundenta.
Sursa cu modificari