Eu am folosit o bucata de muschi de cca 500 gr, voi folositi in functie de cate persoane aveti la masa. Am spalat muschiul si l-am tamponat cu servetele absorbante. Intr-un bol am pus cate jumatate de lingurita din fiecare condiment si le-am amestecat cu o lingura ulei masline si o lingura de ulei de masline. Am frecat bine muschiul pe toate partile, l-am infasurat in folie si l-am dat o ora la rece ca sa se intrepatrunda aromele.
Atentie, nu puneti sare, fiindca se va intari in timpul prepararii.
Scoatem carnea din frigider cu cel putin jumatate de ora inainte de preparare ca sa poata ajunge la temperatura camerei. Incingem grilul si il ungem cu doua linguri ulei de masline. Frigem carnea pe toate partile. Nu il lasati foarte mult fiindca se va intari, mijlocul trebuie sa fie usor rosiatic. Punem muschiul pe un platou, il acoperim cu o folie si il lasam 5 minute sa isi lase sucurile.
Cat sta carnea la marinat pregatim sosul de rodii. Eu am avut o rodie mare, daca aveti mai mici folositi doua, sau chiar 3. Scoatem bobitele de rodie si le punem intr-un vas. Acoperim cu apa cat sa le cuprinda si dam in unul-doua clocote. Strecuram amestecul obtinut si il punem din nou intr-o craticioara pe foc. Adaugam o lingura de otet balamic si 2 linguri de miere de albine. Miere puteti adauga dupa propriul gust.
Fierbem pana ajungem la consistenta unui sos. Il dam deoparte sa se racoreasca.
Taiem carnea felii subtiri si o asezam pe un platou. Servim cu sos de rodii si rucola.