o fripturica foarte foarte fooooooooooaaaaaaaaaaarte frageda...
Carnea o sa fie atat de frageda incat n-o sa aveti nevoie de cutit pentru a o taia. :D
Muschiul de vita se taie rondele si se pune in apa rece cu putina sare pentru 15 minute.
Dupa aceea se condimenteaza si se unge cu mustar, pe o parte si pe alta. Bucatile se pun intr-un vas, vasul se acopera cu folie alimentara si se da la frigider pentru o ora.
Intr-o tava se pun lingurile cu ulei si se aseaza carnea in tava. Peste carne se taie rondele cateii de usturoi, se toarna si se pun foile de dafin.
Tava se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor, care a fost inainte incalzit. Se lasa la foc mic timp de o ora iar apoi punem cana cu bere. Se pune folia de aluminiu la loc dupa ce am pus berea.
Se lasa focul la mediu si se lasa circa inca o ora sau o ora jumatate.
Se serveste calda langa o garnitura de orez, cartofi sau orice alte legume.
Pofta buna!