Muschi de vita cu ciuperci

de Irina in Vita, 28 Apr 2009 | 10866 vizualizari

 

Ingredientele sunt pentru o singura portie, ceva mai generoasa insa .

 

INGREDIENTE

  • 3 felii de muschi de vita
  • sare, piper proaspat macinat
  • sos Worcester
  • 50 g unt
  • usturoi
  • o mana de ciuperci
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vita cu ciuperci:

Se spala carnea, se usuca bine si se condimenteaza cu sare, piper si se unge cu ulei de masline . Se acopera cu folie si se lasa la frigider pentru a se fragezi cam 1 ora.

Se incalzeste o tigaie in care sa incapa feliile de carne fara sa se atinga. Se pun feliile de muschi in tigaie doar cu grasimea de pe ele la fript si se intorc de pe o parte pe alta, cam 10 min sau mai putin daca va place carnea mai in sange. Mie imi place sa fie putin mai patrunsa, cat sa fie suculenta. Se micsoreaza focul si se adauga un cub de unt, apoi se stropeste cu putin sos Worcester, se mai lasa putin si se da la o parte.

Se scoate carnea pe un platou si se aranjeaza frumos.

In sosul din tigaie se adauga usturoi,  inca putin unt daca e nevoie si feliile de ciuperci. Se lasa la inabusit cateva minute si se toarna peste carne.

Gata! Iata cum a iesit! Deliciosss!

Se poate servi simplu sau ar merge foarte bine si cu un piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muschi de vita in sos rosu