Muschi de porc marinat la gratar

de ionix in Porc, 27 Ian 2010 | 9472 vizualizari

COMENTARII (20)

Teo 1

27.01.2010, 20:31

si eu repar acest sos ,care da un gust placut carnii!

madi_marin 1

27.01.2010, 20:45

n-am folosit niciodata mustar pentru a marina carnea. dar o sa incerc. interesanta ideea......

Brindusa 1

27.01.2010, 20:54

O bu- na- ta- te!

mihaelar63 1

27.01.2010, 21:01

ei ce as mai gusta eu din el

Rocsi 1

27.01.2010, 21:54

asa pun si eu in bait carnea pentru gratarul pe aragaz ....

ionix 1

28.01.2010, 08:37

Madi, te sfatuiesc sa incerci... asa-i Brindusa, o bunatate
eu mai am si alte modalitati de marinat pt gratar, cel de aragaz, dar asta-mi place cel mai mult...
Mihaela, cu mare drag daca-mi dai si mie niste cerb cu legume de la tine

gaby_duceag 1

28.01.2010, 12:00

ce buuun.am si io carne dezghetata in frigider ,numa chilli n-am da' nu-i bai

ionix 1

28.01.2010, 12:12

Gabitzu meu, pui piper sau boia iute si gata ai revolvat problema... ti pup...
ps: remi ala e enervant de obsedant

Miha 1

28.01.2010, 12:41

Noi mancam destul de rar carne de porc, dar pentru cand voi avea in meniu voi avea in vedere reteta.

Miha 1

28.01.2010, 12:42

Gaby, treci la treaba, mai lasa netul.

ionix 1

28.01.2010, 18:23

asa-i Gaby, fa o prajiturica ceva si uimeste-ne... din nou... puuuuup

gaby_duceag 1

28.01.2010, 18:37

ete la ele.ionixule,azi am facut prajiturica ta cu gem ,frisca si foi cu miere.abia astept sa se inmoaie.duminica am facut un tort minunat cu frisca,mure,ciocolata ,nuci ,cafea si visinata;luni am facut checul anisoarei cu branza de vaci insa..insa..insa..cum sa pun retete fara poze,mi le sterge cezarrade de mine

ionix 1

28.01.2010, 18:40

gabyy, s afaci poze si sa postezi reteta... tort? vreau si yo pai, ai fost mai harnica decat mine....
la mine sotul zice sa le sterg pe cele naspa, ca cica ma fac de ras

gaby_duceag 1

28.01.2010, 18:43

la mine m-am trezit ca-i gol aparatul inainte de a le descarca.fusese ziua lu' taica-miu si a facut sora-mea poze,poate gaseste vreuna din care sa pot decupa o felie de tort

ionix 1

28.01.2010, 18:48

bwahahahahaha... fata, esti cea mai tare... ah, ii urez, asa cu intarziere, la multi ani tatalui tau... pup

gaby_duceag 1

28.01.2010, 18:49

multumesc frumos!a implinit cu 30ani mai mult decat mine.ghici cat?46,nu?

ionix 1

28.01.2010, 18:51

ah, pai tu ai 16??? eu care credeam ca de abia-ti faci buletinul... nu ai 14? tsk tsk tsk...

gaby_duceag 1

28.01.2010, 18:53

ionix 1

28.01.2010, 18:55

mai, nu rade... ca poate asa trec si eu ca am 15-16 ani... wohoo

ANCA 1

28.01.2010, 20:26

mor aici!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe din albușuri și fructe confiate - Rețeta simplă și delicioasă

de RODIMUR 8

ieri la 23:29

Lahmacun - Reteta turceasca de aperitiv cu carne

de Rocsi 9

ieri la 20:17

Tort cu visine, ciocolata si crema de piersici - Desertul festiv si delicios

de oanapl 7

ieri la 17:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

Rocsi

1654 puncte

RODIMUR

1186 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute in foi de vita cu chisca afumata