Muschi de porc in crusta de pesmet si paste cu sos de ciuperci

de papabundetot in Porc, 9 Oct 2013 | 3030 vizualizari

COMENTARII (17)

Bunica 1

09.10.2013, 17:27

Eteeeeeee,ce bunatate ai facut la birou

papabundetot 1

09.10.2013, 17:28

Da Buni!!!!!!!!!!

Panacris 1

09.10.2013, 17:29

portiadelumina 1

09.10.2013, 17:30

Bună treabă, mai ales după deserturile alea minunate!

simona72 1

09.10.2013, 17:32

delia64 1

09.10.2013, 17:37

RoXx 1

09.10.2013, 17:38

delicios

Alina26 1

09.10.2013, 17:43

...ce bun!!!

laura_n 1

09.10.2013, 18:02

ce bun tre sa fi fost

babi5 1

09.10.2013, 18:51

Bya Ralu 1

09.10.2013, 19:19

tare bun

MotanLaOale 1

09.10.2013, 19:54

diaconta 1

09.10.2013, 20:06

Foarte bun

Lavinia 1

09.10.2013, 20:14

foarte bun

Rocsi 1

09.10.2013, 20:59

Ce preparat gustos

papabundetot 1

10.10.2013, 09:40

Corinuta 1

10.10.2013, 13:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci in sos de rosii - Simplu si rapid

de laura_n 7

ieri la 14:48

Cornuri pufoase cu magiun si nuci - Reteta usoara si gustoasa

pe 16.07 la 18:12

Șnițel crocant în crustă de semințe cu sos de ciuperci – Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 16.07 la 09:53

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
File de porc in foietaj